دسترسی آزمايشي به VPN جديد.......... برای دسترسی به محیط جدید پایگاه اطلاعاتی PUBMED از لینک زیر استفاده نمایید:https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov ............ دسترسی به پایگاههای اطلاعاتی Reaxys , Ovid , Embase , ScienceDirect , Clinical Key به پایان رسیده است.

شرکت در فراخوان و کسب اطلاعات بیشتر در مورد مجله Journal of Advances in Medical and Biomedical Research

| تاریخ ارسال: 1399/3/12 |

قابل توجه اعضای محترم هیات علمی ، دانشجویان و پژوهشگران گرامی:
به استحضار می رساند مجله انگلیسی زبان Journal of Advances in Medical and Biomedical Research  دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان نمایه شده در پایگاه استنادی اسکوپوس آماده پذیرش و انتشار مقالات ارزشمند پژوهشگران و محققین گرامی در زمینه ها و موضوعات علوم پزشکی می باشد. علاقمندان جهت شرکت در فراخوان و کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت zums.ac.ir/journal مراجعه فرمایند.

دفعات مشاهده: 1869 بار   |   دفعات چاپ: 114 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر