برای دسترسی به محیط جدید پایگاه اطلاعاتی PUBMED از لینک زیر استفاده نمایید:https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov ............ دسترسی به پایگاههای اطلاعاتی Reaxys , Ovid , Embase , ScienceDirect , Clinical Key به پایان رسیده است.

راهنما فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در کتابخانه ها

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۱۸ |
راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-19(کرونا ­ویروس)، فاصله­ گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در کتابخانه­ ها
 با توجه به شیوع ویروس ­کرونا در کشور و ماموریت کتابخانه ­ها و مراکز اطلاع رسانی پزشکی در ارائه خدمات و تامین نیازهای اطلاعات علمی جامعه محققین، گروه­های آموزشی و دانشجویان حوزه سلامت، مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری نهاد کتابخانه­ های عمومی کشور و انجمن کتابداری و اطلاع ­رسانی ایران تحت نظارت و تایید معاونت بهداشتی وزارت متبوع، اقدام به تدوین راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-19(کرونا­ویروس)، فاصله­ گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در کتابخانه­ ها نموده است. شروع مجدد فعالیتهای کتابخانه­ های دانشکده ای و بیمارستانی  با رعایت کامل مفاد این راهنما، بلامانع می باشد.

فایل راهنما

دفعات مشاهده: 651 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر