برای دسترسی به محیط جدید پایگاه اطلاعاتی PUBMED از لینک زیر استفاده نمایید:https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov ............ دسترسی به پایگاههای اطلاعاتی Reaxys , Ovid , Embase , ScienceDirect , Clinical Key به پایان رسیده است.

نتایج رتبه‌بندی مجلات دنیا براساس جدیدترین ویرایش شاخص CiteScore منتشر شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۴ |
نتایج رتبه‌بندی مجلات دنیا براساس جدیدترین ویرایش شاخص CiteScore منتشر شد.

جدیدترین و آخرین مقادیر CiteScore مجلات برای سال 2019 میلادی منتشر شد. این شاخص که برای مجلات نمایه شده در بانک اطلاعاتی Scopus محاسبه و هر سال در نیمه سال میلادی منتشر می‌شود از نظر فرمول محاسبه بسیار شبیه به شاخص Impact Factor است، هرچند از نظر بازه زمانی مورد محاسبه متفاوت است.
 امسال شیوه محاسبه CiteScore تغییر یافته و CiteScore سال 2019 حاصل تقسیم استنادات بازه زمانی چهار ساله 2019-2016 بخش بر مجموع مقالات منتشرشده چهارساله 2019 -2016 مجله است
در نتایج جدید بییشترین مقدار CiteScore سال 2019 مربوط به مجله Ca-A Cancer Journal for Clinicians با عدد 435.4 است.
در مجلات علوم پزشکی کشور، بیشترین مقادیر CiteScore منتشرشده مربوطه به مجلات زیر است:
1- مجله BioImpacts با CiteScore=5.1.
2- مجله Cell Journal با CiteScore=3.9.
3- مجله Iranian Biomedical Journal با CiteScore=3.9.
4- مجله Hepatitis Monthly با CiteScore=3.8.
5- مجله Advanced Pharmaceutical Bulletin با CiteScore=3.5.
6- مجله International Journal of Health Policy and Management با CiteScore=3.5.
7- مجله International Journal of Molecular and Cellular Medicine با CiteScore=3.1.
8- مجله International Journal of Fertility and Sterility با CiteScore=3.1.
9- مجله Research in Pharmaceutical Sciences با CiteScore=3.1.
10- مجله Iranian Journal of Basic Medical Sciences با CiteScore=3.
11- مجله Iranian Endodontic Journal با CiteScore=3.

لازم به ذکر است که در حال حاضر 127 مجله علمی پژوهشی علوم پزشکی کشور در بانک اطلاعاتی Scopus نمایه می‌شوند.

دفعات مشاهده: 277 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر