دسترسی آزمايشي به VPN جديد.......... برای دسترسی به محیط جدید پایگاه اطلاعاتی PUBMED از لینک زیر استفاده نمایید:https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov ............ دسترسی به پایگاههای اطلاعاتی Reaxys , Ovid , Embase , ScienceDirect , Clinical Key به پایان رسیده است.

راهنمای دسترسی از راه دور به منابع اطلاعاتی

| تاریخ ارسال: 1396/10/9 |

راهنمای  VPN
جهت اتصال به منابع علمی نیاز به استفاده از VPN طبق توضیحات زیر توسط نرم افزار Cisco Anyconnect می باشد که در نسخه های مختلف برای ویندوز، اندروید موجود میباشد.
توجه: در صورت عدم دانلود و ناسازگاری با سیستم عامل خود  از این سایت می توانید استفاده نمایید.
همچنین در صورت اشکال در اتصال و دسترسی ، با شماره ۸۶۷۰۵۷۲۰ تماس حاصل فرمایید.

جهت اتصال توسط این نرم افزار نیاز به نام کاربری و پسورد در سامانه یکتای دانشگاه میباشد که راهنمای کامل آن در سایت فناوری اطلاعات (sitm.iums.ac.ir) موجود میباشد.

همچنین آدرس سرور جهت اتصال به sslvpn.iums.ac.ir میباشد.

راهنما
PDF Any Connect-Windows
PDF AnyConnect-android

فایل نصب