دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences



کتابخانه پردیس بین الملل
دسترسی به پایگاههای اطلاعاتی Reaxys , Ovid , Embase , ScienceDirect , Clinical Key به پایان رسیده است.   دسترسی به Scopus مجددا برقرار گردید.




معرفی بانک اطلاعاتی میکروبیومولوژی

 | تاریخ ارسال: 1399/1/7 | 
دیتابیس میکروبیومولوژی یک دیتابیس مبتنی بر ارتباط بیماری-باکتری و از معدود دیتابیس‌های بین‌المللی در زمینه میکروبیوتا است که از سال ۲۰۱۹ راه‌اندازی شده است. این دیتابیس با بررسی جامع مطالعات مربوط به هر بیماری سعی در ارائه کامل تغییرات میکروبیوتا در محورهای مختلف بدن انسان دارد. نتایج حاصل به صورت جدول ارائه شده که علاوه بر مشخص کردن تغییرات هر ارگانیسم در هر بیماری، اطلاعات دیگری شامل PMID مقاله مربوطه، سال چاپ مقاله، نوع نمونه و روش کار را هم مشخص کرده است. تاکنون تغییرات بیش از ۵۴ بیماری و ۳۷۹ باکتری در این دیتابیس ارائه شده است و به روز رسانی این اطلاعات همچنان ادامه دارد.

دیتابیس میکروبیومولوژی اطلاعات مختصر و جامعی از هر ارگانیسم و بیماری را نیز ارائه می‌دهد که علاوه بر تسهیل دستیابی سریع به مشخصات هر ارگانیسم و بیماری، می‌تواند به درک بهتر علت افزایش یا کاهش آن‌ها در بیماری‌ها کمک ‌کند. هدف از تاسیس این دیتابیس، فراهم کردن پایگاه کامل و جامعی جهت تسهیل دستیابی پژوهشگران وعلاقه‌مندان به مطالعه در زمینه میکروبیوتا به اطلاعات مربوطه در هر بیماری می‌باشد.

همچنین در وبسایت میکروبیومولوژی در بخش Scientometrics، تصویرسازی داده های مرتبط با میکروبیوتا/میکروبیوم در سطح جهان و کشور ایران ارائه می شود که ویژگی منحصر به فرد آن در مقایسه با پایگاه های اطلاعاتی مشابه می باشد.

با کلیک بر روی لینک های زیر می توانید وارد وبسایت، دیتابیس و شبکه های اجتماعی میکروبیومولوژی شوید و از اخبار، به روز رسانی ها و تحقیقات مرتبط با میکروبیوتا باخبر شوید.




CAPTCHA
دفعات مشاهده: 2079 بار   |   دفعات چاپ: 259 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر