• 1402/03/09 - 14:12
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

با عنایت به برگزاری سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در تاریخ 20 الی 30 اردیبهشت ماه، کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران جهت روزآمدسازی منابع خود، اقدام به خرید کتب مورد نیاز نموده است.

15599.mp3 خرید منابع موردنیاز کاربران کتابخانه مرکزی دانشگاه از سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

بنا به گزارش سرپرست گروه خدمات فنی و بازنمایی اطلاعات، سرکار خانم بهادری، با عنایت به برگزاری سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در تاریخ 20 الی 30 اردیبهشت ماه، کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران جهت روزآمدسازی منابع خود و ارائه خدمات بهینه به مراجعین گرامی، پس از نیازسنجی و تهیه لیست از منابع مورد نیاز جامعه استفاده کننده با مراجعه به نمایشگاه کتاب اقدام به خرید منابع مورد نیاز نموده است. در این فرایند  245 عنوان (468  نسخه) کتاب فارسی در حوزه علوم پزشکی و فرهنگی خریداری گردیده است،  شایان ذکر است در فروردین ماه سال جاری 114عنوان (278نسخه) کتاب لاتین نیز تهیه و وارد مجموعه کتابخانه مرکزی شده است.

کاربران محترم می توانند جهت استفاده از این منابع به کتابخانه مرکزی بخش مرجع واقع در طبقه ی اول مراجعه نمایند.

*/پایان مطلب

• گروه اخبار : اخبار کتابخانه