• 1402/03/29 - 08:07
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

به منظور پیشبرد برنامه های مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، مسئولین مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت و درمان از کتابخانه مرکزی بازدید صورت گرفت.

16403.mp3 بازدید مسئولین مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت از کتابخانه مرکزی

به گزارش روابط عمومی مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی:  جلسه ای با حضور دکتر فلک سرپرست محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر صدقی مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه و مسئولین مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت و درمان روز یکشنبه مورخ 1402/03/28 در کتابخانه مرکزی برگزار شد و بازدیدی از حوزه های تخصصی کتابخانه صورت گرفت.

هدف از تشکیل این جلسه، پیشبرد فعالیت ها و راهبردهای مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه بود.

در این بازدید مدیران در رابطه با حوزه های تخصصی شامل علم سنجی، کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی پزشکی، ترجمان دانش و مجلات تبادل نظر انجام شد و پیشنهاداتی جهت ارتقا و توسعه ظرفیت های کتابخانه ای مطرح شد.

*/پایان مطلب

• گروه اخبار : اخبار کتابخانه