• 1401/12/06 - 09:15
  • - تعداد بازدید: 47
  • - تعداد بازدید کنندگان: 39
  • Study time: کمتر از یک دقیقه

11956.mp3 دکتر علی بصیر غرب متخصص ستون فقرات به همراه دکتر کاروانسرای متخصص ارتوپدی از ایتالیا از کتابخانه مرکزی بازدید کردند.

دکتر علی بصیر غرب متخصص ستون فقرات به همراه دکتر کاروانسرای متخصص ارتوپدی از ایتالیا، روز سه شنبه مورخ 1401/12/2 از کتابخانه مرکزی دانشگاه بازدید کردند. در این دیدار بخش‌های مختلف کتابخانه از جمله بخش مرجع و تالار کتاب و امانت منابع، بخش خدمات فنی و نمایه سازی، سالن های مطالعه، کتاب نسخ خطی و مخزن کتابخانه مورد بازدید قرار گرفت. سپس در نشستی با حضور دکتر شهرام صدقی مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، درخصوص فعالیت های تخصصی کتابخانه تبادل نظر نموده و پیشنهاداتی جهت ارتقا و توسعه ظرفیت های کتابخانه ای مطرح گردید.

• Newsgroup : اخبار کتابخانه
  • News code : 11956